Martínez Benazet confirma que el ritme de vacunacions de Covid-19 va en consonància amb els països veïns

Un bomber rep la vacuna de covid-19
Un bomber rep la vacuna de Covid-19. Foto: SFG

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet s’ha referit a la campanya de vacunació que va iniciar-se ara fa una setmana. Des de l’inici s’han distribuït 744 dosis del vaccí. La darrera jornada n’han estat 77, totes elles a professionals de la Salut de diversos àmbits que van rebre la vacuna a les instal·lacions del SAAS. En aquest sentit, el ministre ha confirmat que “el ritme de vacunació al país és el mateix percentatge que al dels països veïns”.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha actualitzat aquest dimecres les xifres relacionades amb la pandèmia de SARS-CoV-2 al Principat. El titular de la cartera ha informat que la taxa de reproducció del virus se situa aquest dimecres en 0,91. El nombre total de casos diagnosticats fins al moment és de 9.716. El total de defuncions fins a la data és de 98, després de la mort les darreres hores d’un resident de la Clínica Sant Vicenç d’Enclar.

Pel que fa als casos actius, n’hi ha 767 casos actius: 25 d’aquests resten ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 12 a l’UCI –11 requereixen ventilació mecànica–. A la planta COVID-19 habilitada al Cedre hi ha 6 persones: 2 procedeixen de Salita, 2 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 56 aules estan sota vigilància activa –17 total i 39 parcial– i 45 en vigilància passiva. Podeu consultar tots els indicadors setmanals actualitzats a www.govern.ad/covid19 i tota la informació relacionada amb la pandèmia de SARS-CoV-2 al Principat a www.govern.ad/coronavirus.

TOTES LES NOTÍCIES