El cap de Govern, Antoni Martí, es reunirà dimarts amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, en el marc de la seva visita a Madrid, on també es reunirà amb el president espanyol, Mariano Rajoy.

El cap de Govern i la secretària general iberoamericana tindran ocasió de tractar qüestions a l’entorn de la candidatura andorrana per acollir la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern el 2020.

Martí va avançar la candidatura andorrana a la comunitat iberoamericana a la Cimera de Cartagena d’Índies, el mes de desembre, i aquesta es va oficialitzar el passat 19 d’abril, quan l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytán, i la directora d’Afers Multilaterals i Cooperació, Gemma Cano, van lliurar la carta del cap de Govern adreçada a la secretaria general iberoamericana. En aquella reunió Grynspan ja va manifestar el seu suport a la candidatura, i en la propera trobada Martí i la secretaria general podran aprofundir en la preparació de la cimera.

La decisió del país que pugui acollir la Cimera 2020 es prendrà en la propera Cimera, a Nicaragua al 2018, tot i que actualment Andorra és l’única candidata.

La Cimera Iberoamericana portarà a Andorra caps d’Estat i de Govern dels 22 països iberoamericants que formen part de la SEGIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada