marti

El cap de Govern, Antoni Martí, en la seva intervenció durant la Nit de l’esport, ha definit el 2014 com “un any de canvis” marcat per la retirada d’alguns dels nostres esportistes “més emblemàtics”, d’ascens de nous talents, de posicionament d’Andorra com a escenari de grans esdeveniments esportius i de posada en funcionament de noves infraestructures.

Els canvis però permeten “ser optimistes amb el futur” ja que “bona part dels bons resultats que l’esport andorrà ha obtingut els últims mesos han arribat de la mà dels esportistes més joves”.

Per a Antoni Martí, els veterans han estat capaços de transmetre als més joves els valors característics de l’esport i el sentiment d’andorranitat. “Els nostres esportistes el tenen i els vull donar les gràcies en nom del Govern d’Andorra”, ha manifestat.

El cap de Govern ha volgut també destacar les noves instal·lacions que s’han inaugurat aquesta tardor. L’Estadi Nacional és, en opinió de Martí, un símbol de la germanor i convivència del futbol i el rugbi: “Si alguna cosa uneix les persones és l’esport”, ha apuntat.

També ha dit que l’amlpliació del Poliesportiu del Govern no és només una qüestió esportiva sinó “una qüestió de cohesió social” al voltant del bàsquet.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada