Martí serà l’encarregat de cloure la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

La 29a Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà a la Seu d’Urgell entre els dies 14 i 15 de juny abordant la temàtica del creixement sostenible, tal com ja s’havia anunciat. Crèdit Andorrà torna a donar suport a aquest esdeveniment, i de fet, aquest migdia s’ha signat un conveni de col·laboració per una durada de tres anys, per a les edicions del 2018, el 2019 i el 2020.

En la presentació de la trobada que s’ha fet aquest migdia a Andorra s’ha anunciat també que la cloenda de les jornades de debat anirà a càrrec del cap de Govern, Toni Martí, que estarà acompanyat d’un ministre espanyol que encara no ha estat confirmat.

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, ha destacat que per abordar aquesta temàtica s’han buscat “dos continguts molt rellevants”, com són la Unió Europea i el seu futur i les noves tecnologies. Un dels ponents destacats serà precisament l’exministre i expresident del parlament europeu Josep Borrell, que protagonitzarà el divendres 15 de juny una tertúlia amb l’economista alemany Juergen B. Donges, dues personalitats amb les que s’espera que es pugui aportar una visió “de present i de futur” sobre la UE, tal com ha remarcat Voltes. El conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha remarcat que el lema d’aquest any és un punt de partida “profundament interessant i amb potencial transformador i de creixement”.

TOTES LES NOTÍCIES