Martí reafirma el compromís d’Andorra en la defensa dels Drets Humans

El cap de Govern, Antoni Martí, s’ha trobat amb l’Alta Comissionada de les Nacions Unides pels Drets Humans, Michelle Bachellet a la qual li ha mostrat el compromís d’Andorra amb la comunitat internacional en la defensa dels drets fonamentals, un compromís, ha afegit Martí, fortament arrelat al Principat i que està establert en el text constitucional del 1993.

El cap de Govern ha explicat a l’Alta Comissionada de les Nacions Unides les polítiques socials impulsades per a l’Executiu per a la defensa de la igualtat d’oportunitats i de protecció a la infància. En aquest sentit ha reiterat les prioritats educatives en aquest àmbit, com a element de prevenció de qualsevol tipus de discriminació.

Antoni Martí ha felicitat a Michelle Bachelet pel seu recent nomenament i li ha reiterat la voluntat de fer seguiment i acompliment dels compromisos adquirits a través dels diferents convenis ratificats per Andorra.

Martí ha explicat a Bachelet les diferents accions que es duran a terme per celebrar el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans, diferents actes que es desenvoluparan en els àmbits educatiu i social. El cap de Govern ha convidat a l’Alta comissionada de les Nacions Unides a visitar Andorra de manera oficial durant el seu mandat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada