El cap de Govern, Antoni Martí, s’ha trobat amb l’Alta Comissionada de les Nacions Unides pels Drets Humans, Michelle Bachellet a la qual li ha mostrat el compromís d’Andorra amb la comunitat internacional en la defensa dels drets fonamentals, un compromís, ha afegit Martí, fortament arrelat al Principat i que està establert en el text constitucional del 1993.

El cap de Govern ha explicat a l’Alta Comissionada de les Nacions Unides les polítiques socials impulsades per a l’Executiu per a la defensa de la igualtat d’oportunitats i de protecció a la infància. En aquest sentit ha reiterat les prioritats educatives en aquest àmbit, com a element de prevenció de qualsevol tipus de discriminació.

Antoni Martí ha felicitat a Michelle Bachelet pel seu recent nomenament i li ha reiterat la voluntat de fer seguiment i acompliment dels compromisos adquirits a través dels diferents convenis ratificats per Andorra.

Martí ha explicat a Bachelet les diferents accions que es duran a terme per celebrar el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans, diferents actes que es desenvoluparan en els àmbits educatiu i social. El cap de Govern ha convidat a l’Alta comissionada de les Nacions Unides a visitar Andorra de manera oficial durant el seu mandat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada