Martí proposa als comuns congelar les transferències en 52 milions

marti Matí de reunions entre l’executiu i els comuns per treballar la negociació sobre les transferències. Aquest matí el cap de Govern ha proposat una nova congelació dels diners que han de rebre aquests dos anys, una proposta que es mantindria en 52 milions, l´import que ja van pactar per al pressupost del 2014. Els cònsols i el Govern es tornaran a reunir aquesta tarda per intentar tancar el tema.

El Govern i els comuns s´han reunit aquest matí per negociar les transferències a les corporacions. La proposta del cap de Govern, Antoni Martí , ha estat mantenir els diners que han de rebre els comuns en 52 milions d´euros aquests dos anys. Es tracta de la mateixa xifra que van pactar per al pressupost del 2014.

Antoni Martí ho va avançar la setmana passada a Andorra Televisió. Va explicar que volia pactar amb els comuns les transferències dels anys vinents en espera de tenir consolidat el nou model fiscal. Assegurava que aquesta qüestió era una prioritat del Govern. Martí va informar els cònsols de les seves intencions a través d´una carta.

Aquest matí, coneixent la proposta del Govern, la trobada ha servit per començar a negociar. Un cop acabada, els cònsols s´han tornat a reunir per valorar la proposta, mirar l´evolució dels últims anys pel que fa a les transferències i fer números. En principi, sembla que 52 milions seria una quantitat que estaria per sota de les pretensions dels comuns.

Aquesta tarda, el Govern i els comuns es tornaran a reunir. La voluntat de l’executiu és tancar avui la negociació i sortir de la trobada amb un acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.