Martí participa en la XXV Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern

cimeraEl  cap de Govern, Antoni Martí, es troba desplaçat a Colòmbia per participar en la XXV Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern que se celebra a la ciutat de Cartagena d’Índies. El tema central d’aquesta 25a Cimera és “Joventut, Emprenedoria i Educació”. Colòmbia lidera l’organització d’aquest esdeveniment, que acull els màxims representants dels 22 països membres de l’Organització d’Estats Iberoamericans, 19 a Amèrica Llatina, incloent-hi dos del Carib, Portugal, Espanya i Andorra.

El cap de Govern participarà en la primera trobada de caps d’Estat i de Govern d’aquest divendres i en les diverses sessions de treball amb els mandataris dels diferents països iberoamericans fixades durant la Cimera. Paral·lelament s’han tancat reunions bilaterals, la primera prevista per avui amb el president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, així com trobades amb representants de la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB) i de l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI). L’ambaixador Jaume Gaytan, ha participat en les diferents reunions de Coordinadors Nacionals i Responsables de Cooperació que s’han dut a terme els darrers dies.

La celebració de la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern és l’eix vertebrador de concertació política i de cooperació dels països iberoamericans que desenvolupa temes relatius a l’educació, la cultura, la innovació, l’ocupació i l’enfortiment institucional.