Martí participa a la presentació de la prova andorrana de la ‘UCI Mountain Bike World Cup’

El Cap de Govern, Antoni Martí, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, han assistit aquest dimarts a l’acte que ha donat el tret de sortida a la campanya de promoció de la ‘UCI Mountain Bike World Cup’, que tindrà lloc entre el 24 i el 28 de juliol al Vallnord Bike Park de la Massana.

Martí, que ha estat designat com a president del comitè d’honor d’aquest esdeveniment, ha assenyalat que la competició suposa “una bona notícia” tant per la parròquia de la Massana com per Andorra en el seu conjunt, ja que servirà per projectar la imatge del Principat arreu del món. Al comitè també és present el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp.

El cap de Govern ha precisat que una de les línies estratègiques és la d’apostar per portar a Andorra esdeveniments de primer nivell en àmbits com l’esportiu i el cultural. A més, la copa del món de bicicleta de muntanya representa, segons Martí, un clar exemple de l’aposta per aconseguir la desestacionalització del turisme al Principat.

Martí ha manifestat que el Govern es farà càrrec dels costos de condicionament de la pista que baixarà des de l’aparcament del sector de Pal fins el centre de la Massana, al mateix temps que Andorra Turisme destinarà 300.000 euros a l’organització d’aquesta competició.

A l’acte de presentació de la copa del món ha participat el cònsol major de la Massana, David Baró, i el president de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart. Baró ha estat l’encarregat d’engegar el marcador amb el compte enrere per la copa del món, que tindrà lloc d’aquí a 150 dies.