marti 1

El cap de Govern es planteja no presentar-se a la reelecció i insta el partit a buscar “un millor lideratge” per a les properes eleccions. Antoni Martí diu que la seva figura s´ha desgastat pels anys que fa que està en actiu i assegura que, tot i que no és una decisió tancada, sí que creu que pot haver-hi persones que poden posar-se al capdavant amb més força que ell. “Ningú és imprescindible” ha dit aquest matí després d’anunciar-ho ahir a la reunió de l´executiva del DA . 

El cap de Govern va anunciar ahir en la reunió de l´executiva de DA que està valorant la possibilitat de no assumir la nova candidatura.

Antoni Martí diu que el projecte polític segueix intacte i que és ell qui, amb els pas dels anys, s´ha anat desgastant, i que ara toca veure si hi ha algú que vulgui subtituir-lo. “No és una qüestió de cansament”, matisa. Però no vol que es tanqui la porta “a d’altres alternatives”. “No donem per fet que l’única opció vàlida” és la reelecció, ha afegit.

Martí va posar el càrrec a disposició i ha assegurat que, si hi ha algú que vulgui liderar el projecte, li donarà “suport de forma indiscutible”. No ha volgut valorar si, en el cas de no presentar-se cap candidat, ell tornaria a posar-se al capdavant de la candidatura. Això sí, remarca que s´ha de fer l’esforç de buscar “un millor lideratge” per tirar endavant el projecte. “No tot estpa tancat al voltant d’Antoni Martí”, ha assegurat.

Des de l´executiva de DA, Carles Torralba,creu que tot i que s´ha de respectar la decisió de Martí, continua sent ell qui aglutina més votants i qui millor defensa el projecte del partit i que per tant hauria de seguir.

Torralba ha indicat que la setmana vinent hi ha una altra reunió de l’executiva del partit i que en aquesta seguiran debatint com afrontar aquesta nova situació.

1 comentari

  1. Crec essencial saber, davant la possible renúncia del Sr. Toni Martí a la reelecció com a cap de Govern, A quina hora del dia va manifestar aquesta voluntat?. Aquesta dada ens permetrà saber la veracitat de la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada