Martí insisteix que la via de la negociació amb els funcionaris està oberta

El cap de Govern, Toni Martí, ha invitat de nou els sindicats a ‘negociar una reforma indispensable perquè els funcionaris puguin tenir les seves jubilacions’, que ha afegit ‘seran molt millors que les del sector privat’. Martí ha qualificat de ‘passades de cafè’ algunes de les consignes que cridaven els manifestants i s’ha refermat en la necessitat que té el Govern ‘d’agafar responsabilitats’.

El cap de Govern ha insistit que ‘amb o sense manifestació, la via de la negociació està oberta’ i que ‘aquella gent que no volen negociar, els invito, dins de la prudència i sense passió, a què s’assentin’ a negociar. Toni Martí ha afegit que ‘més que una llei de responsabilitat política, és l’hora d’agafar responsabilitats i és el que el Govern d’Andorra està fent en aquests moments’. Martí ha fet aquestes declaracions al vestíbul de l’Edifici administratiu mentre un grup de manifestants encara estaven concentrats i llançaven crits en contra de l’Executiu i la reforma del sistema de jubilacions dels treballadors de l’administració pública. Precisament, el cap de Govern ha qualificat de ‘passades de cafè’ algunes de les consignes que s’han cridat al llarg de la manifestació convocada pels dos sindicats policials i ha dit que ‘van molt més enllà del que han vingut avui a reclamar els funcionaris de policia’. Tot i això, Martí ha dit tenir ‘el màxim respecte’ per als manifestants.

2 comentaris

  1. I quant ha costat el llibre i la festa de l’aniverssari del COEX ?. Una despesa més que ens hauriem pogut estalviar.
    Prou demagogia, fem les coses bé d’una vegada.

  2. Ja que el govern li agrada treballar tant amb els números de la despesa pública, per què no parlen de la despesa pública que suposa enriquir a les empreses concessionades per a gestionar serveis públics com la gestió dels túnels amb Aerco, les ambulàncies privades i que hem de pagar tots els seus serveis através de la Cass, per exemple? I que els seus empleats no es sentin atacats, doncs tindrien la mateixa feina però en nòmina de govern que seria l’única despesa, però amb la privatització de serveis públics a més de sous s’han de pagar l’enrequiment de les persones i empreses amigues.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES