Martí inaugura el congrés de Turisme de neu i Muntanya destacant la política de desestacionalització del Govern

congres-turismeEl cap de Govern, Antoni Martí, ha participat aquest dimecres en la inauguració del Congrés de Turisme de Neu i de Muntanya. Martí, en la seva intervenció, ha destacat que les característiques d’Andorra, el fan el lloc ideal per un congrés d’aquestes característiques, i que la temàtica triada “Noves tendències del turisme de muntanya a l’estiu” coincideix de ple amb l’estratègia de desestacionalització impulsada pel Govern d’Andorra.

“Sabem, per exemple, que el nostre país té un gran potencial en el món del wellness i de la salut; i estem orientant la diversificació de la nostra economia en aquest sentit: en el clúster del turisme i la salut. També sabem que tenim grans possibilitats en el turisme d’esdeveniments esportius i d’espectacles; i també s’està avançant en aquesta via. Com caldrà aprofundir més en el turisme de congressos i d’estatges d’institucions acadèmiques”, ha explicat el cap de Govern als congressistes.

En declaracions posteriors als mitjans ha exemplificat en aquest estiu la política de potenciació d’esdeveniments esportius i d’espectacles, citant l’espectacle del Cirque du Soleil, l’Andorra Red Festival i el Festival Internacional d’Esports Extrems, a més de fer referència a les converses iniciades pel ministeri de Cultura amb la Fundació Thyssen per l’establiment a Andorra d’un espai exclusiu amb obres d’aquest important fons.

Martí, que ha estat acompanyat per la cònsol d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el secretari general de l’Organització Mundial de Turisme, Taleb Rifai, s’ha mostrat convençut que Andorra “seguirà sent en els propers anys un referent del turisme de neu i de muntanya” però que aquest gran actiu serà compatible amb altres activitats”

(Foto: S.F.G.)