Martí i Saboya es reuneixen amb l’ambaixadora dels Emirats Àrabs Units

emirats-martiEl cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, s’han reunit aquest dimarts amb l’ambaixadora dels Emirats Àrabs Units, Hissa Abdulla Ahmed Al-Otaiba.

Les dues delegacions han destacat les excel·lents relacions bilaterals que mantenen tots dos països, especialment arrel de la visita oficial d’una delegació andorrana als Emirats Àrabs Units a l’abril del 2013.

El ministre d’Afers Exteriors i el titular de Turisme, Francesc Camp, van ser rebuts aleshores pel ministre d’Afers Exteriors dels Emirats Àrabs Units, Sheikh Abdullah Bin Zayed, i el viceministre d’Economia, Mohammed Al Shehki, entre d’altres autoritats.

A més, al desembre del 2013, en seguiment  d’aquella missió diplomàtica i comercial,  Saboya va signar a Madrid amb l’ambaixadora dels Emirats Àrabs Units dos memoràndums de cooperació bilateral: un protocol relatiu a consultes i un memoràndum d’entesa en matèria turística.

La trobada d’avui ha servit per continuar aprofundint en aquestes relacions bilaterals i, en aquest sentit, ambdós països treballen actualment en la possibilitat de tancar un acord per evitar la doble imposició i també en un text que contribueixi a la protecció de les inversions.

Foto: SFG