Martí i Costos reafirmen les bones relacions existents entre Andorra i EEUU

El cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut aquesta tarda l’ambaixador dels Estats Units, James Costos, al seu despatx a l’edifici del Govern. El cap de Govern ha celebrat la visita de Costos amb qui ha pogut comentar els darrers esdeveniments referents a la resolució de BPA i la venda de Vallbanc.

En el marc de la reunió ambdós mandataris han expressat les excel·lents relacions entre els dos països, en aquest sentit l’ambaixador dels Estats Units ha aplaudit les diferents relacions empresarials d’Andorra amb companyies dels Estats Units que han escollit el Principat per establir-se.

James Costos s’ha desplaçat a Andorra acompanyat del cònsol general dels Estats d’Units d’Amèrica, Marcos C. Mandojana, per tal d’inaugurar un local de restauració d’una marca nord-americana de cafeteries. A continuació, l’ambaixador i el cònsol general han mantingut un dinar de treball amb el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé. Saboya i Missé han explicat als diplomàtics l’avenç en el treball que s’està duent a terme en col·laboració amb el Massachussets Institute of Technology per a la creació d’un big data. De la mateixa manera s’han exposat altres iniciatives que s’estan impulsant des de Govern amb l’objectiu de fer d’Andorra una destinació per a diferents projectes d’Innovació.

Foto: SFG