vpc

El cap de Govern, Antoni Martí, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cequeda, han rebut aquest divendres l’equip de rugby del VPC per tal de felicitar aquesta formació per la recent victòria a la Copa del Pirineus. Aquest és el primer cop que el VPC aconsegueix aquest trofeu, organitzat pel comitè de Migdia-Pirineus.

A la recepció han participat tant el president del VPC, Pep Escolà, com l’entrenador, Didac Martínez, i una representació de jugadors, així com el president de la Federació Andorrana de Rugby, Xavier Vilasetrú.

Martí i Cerqueda han destacat la importància dels valors que es transmeten amb aquest esport i han celebrat que el nom d’Andorra hagi pogut promocionar-se a l’exterior gràcies al VPC.

(Foto: S.F.G.)

1 comentari

  1. Aprofitant l’avinentesa,Felicito al VPC per el seu trofeu però Sr. Martí,ja sabem en quin camp entrenaran la temporada vinent els nens de l’escola de rugby?? que els tenen totalment abandonats!!!! Perquè si no tenen terreny les noves generacions no podran créixer amb els “valors que es transmeten amb aquest esport”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada