Martí felicita a Rajoy per la seva ‘política de valents’ contra la crisi

El cap de Govern, Antoni Martí, va felicitar a Mariano Rajoy, president d’Espanya, per les “polítiques valentes” que està aplicant en clau econòmica per tal de superar la crisi, segons informa avui La Informacion.com.

Martí es va mostrar comprensiu amb els problemes econòmics d’Espanya durant la seva participació en la primera sessió plenària de la XXII Cimera Iberoamericana que s’està celebrant a Cadis.

Després de les intervencions inicials del Rei d’Espanya i del propi Mariano Rajoy, el cap del Govern d’Andorra va tenir paraules d’afecte cap als seus veïns de la península Ibèrica per les seves reformes econòmiques. “Sé que quan els governs són responsables sempre es veu la llum al final del túnel”, va sentenciar Martí com a gest de complicitat a l’espanyol Mariano Rajoy i al portuguès Pedro Passos Coelho.

Foto: Agències

 

 

2 comentaris

  1. Sí. Així va el país, tal qual va Espanya. Vaya dos inútils de la gestió pública, ja es poden consolar entre ells, que de moment el poble anar patint les conseqüències de la seva incompetència.

  2. N’hi ha per cagar-s’hi

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES