valls-martiEl cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut aquest dimecres al seu despatx el president de la Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitats (FADA), Pere Valls, que alhora ostenta la presidència de l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (Aama). La trobada ha servit de presentació per a Pere Valls i ha tingut l’alzheimer com a tema central.

Martí i Valls han coincidit en la necessitat que les persones malaltes d’alzheimer disposin d’un entorn i un acompanyament professionalitzat. En aquest sentit el cap de Govern, com abans ho havia fet la ministra de Salut i Benestar en la reunió mantinguda dies enrere amb Valls, ha anunciat que l’executiu farà els esforços necessaris per formar adequadament els professionals que s’encarreguen de tractar els malalts i de donar suport als familiars. Martí ha celebrat els contactes amb la Universitat d’Andorra per a l’organització de cursos especialitzats en aquest àmbit. Precisament per tractar aquesta qüestió de manera més específica el cap de Govern ha anunciat una propera reunió de seguiment amb la participació de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé.

El cap de Govern ha felicitat també Valls per la celebració aquest dissabte a la tarda a Caldea d’una jornada que amb el títol de “On som i cap on anem. Diganòstic i tractament de la malaltia d’alzheimer i altres demències” comptarà amb reputats especialistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada