marti-alcobe

El  substitut de Jordi Alcobé es podria saber en els propers dies i, en tot cas, abans de dimecres, que és quan el cap de Govern, Toni Martí, ha de marxar a la Cimera de la Francofonia. Aquest és l’objectiu amb el qual treballa Martí, que també ha negat que hagi fet “cap oferiment” al liberal Carles Naudi perquè sigui qui encapçali la cartera que ha deixat Alcobé.

El cap de Govern, Toni Martí, espera poder tancar la incorporació d’un nou ministre que substitueixi Jordi Alcobé “en els propers dies”, de fet abans de dimecres, ja que ell ha de marxar a la Cimera de la Francofonia, que se celebra la setmana vinent. Sobre les possibles persones que podrien ocupar aquesta cartera i els noms que han anat sorgint, Martí ha negat que s’hagi fet “cap oferiment” al liberal Carles Naudi perquè sigui el substitut d’Alcobé i ha remarcat que la trobada que van mantenir, i que el mateix Naudi ha confirmat, es va dur a terme en el marc d’un seguit de reunions que està mantenint amb els diferents grups parlamentaris per “rebaixar” la “tensió” política.

D’aquesta manera, Martí ha posat en relleu que aquests dies està mantenint diferents trobades encaminades que el debat se circumscrigui als temes que poden interessar la ciutadania, tal com ell mateix ha remarcat, i es deixi que sigui la justícia la que faci la seva feina en el cas BPA, ja que es tracta, ha dit, d’un tema “molt judicialitzat”.

Davant les informacions que s’hauria ofert a Naudi la cartera que fins ara ocupava Alcobé, el conseller general ha respost que sí que va tenir una trobada amb Martí i que durant aquesta reunió li va “comentar quin és el posicionament del grup parlamentari”, és a dir, que davant la situació que des del Govern es facin ofertes de pactes per a diferents temes, des de Liberals s’opta per un Govern de concentració, una opció que, recorden ja han plantejat des del principi.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada