Martí es compromet a invertir al Pas per retornar-li part del que ha donat al país

da-pasDemòcrates per Andorra ha celebrat aquest divendres una reunió de poble al Complex Esportiu i Sociocultural del Pas de la Casa davant de més de 50 persones.

Els candidats de la parroquial, Maria Martisella i Carles Enseñat, han estat acompanyats del representant a la llista nacional, Jordi Torres, i el cap de llista de DA, Toni Martí, que han assegurat prendre mesures per dinamitzar econòmicament el Pas de la Casa i rellançar el turisme. Toni Martí s’ha compromès a posar diners públics a la població encampadana perquè té un pes molt significatiu dins del Principat, representa el 20% del PIB i el 30% de les entrades de mercaderies a Andorra.

El cap de llista de DA ha assegurat que la proposta és possible gràcies a les reformes econòmiques que s’han dut a terme, ja que s’ha aconseguit equilibrar els comptes públics, fet que no passava des del 1997. Martí ha reconegut que el Pas de la Casa “ha donat molt a Andorra i ara és hora que el Govern li retorni una part”.

El candidat nacional, Jordi Torres, ha insistit en la necessitat d’apostar pel Pas, ja que l’ha considerat el pulmó econòmic del país. I ha coincidit amb el cap de cartell parroquial, Carles Enseñat, en què DA ha fet una feina molt important en el territori ampliant els horaris comercials, simplificant els tràmits legals per obrir comerços o organitzant nit blanques per dinamitzar el turisme i el comerç, uns canvis, que segons Torres han de continuar per aconseguir rellançar la zona i per arribar a la xifra de 9 milions de visitants anuals al Principat.

Maria Martisella ha reconegut que el projecte de DA proposa un model d’estat que “genera oportunitats” tant per a la ciutadania i com per a les generacions futures i és “creïble” perquè ha sabut sanejar les finances i aturar l’endeutament.

Text i foto: DA

TOTES LES NOTÍCIES