martiEl cap de Govern, Toni Martí, ha dit aquest divendres en referència a les declaracions de Jaume Bartumeu sobre la necessitat de reformar la Constitució per encarar el debat de competències que ’em dóna la sensació que Bartumeu vol reformar la Constitució per molts costats’. Martí ha reiterat que el Govern ha presentat un projecte de calat que s’adiu amb la Carta Magna, ‘i allà on hi hagin sospites raonables el Govern no forçarà les coses’.

El cap de Govern, Toni Martí, ha respost aquest divendres a les declaracions del president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, en què apostava per encarar el debat de les competències reformant la Constitució. Martí considera que el que vol Bartumeu és ‘reformar la Constitució per molts costats’, i ha reiterat que ‘no estem en un moment de fer canvis constitucionals al tomb de les competències i transferències’ sinó que ‘estem en un moment de consens i estic convençut que l’aconseguirem’.

Toni Martí ha demanat que, ‘més que anar fent més polèmica’, cal esperar la proposta dels comuns, que ‘pot ser millor’, contrastar idees, no anar més enllà dels límits constitucionals i avançar. A més, ha afegit que ‘on hi hagi sospites raonables’ de vulneració de la Constitució, ‘el Govern no forçarà les coses’.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada