martiEl cap de Govern dubta que el debat de competències i transferències encetat amb els comuns acabi aquesta legislatura amb una modificació de les lleis qualificades que les regulen.

Antoni Martí assegura que la sintonia és bona, però que el que previsiblement passarà és que ambdues parts tancaran un full de ruta que el Govern vinent hauria de reprendre. Martí ha afegit que ara el debat se centra en les competències, però que el de les transferències també serà complicat.

2 comentaris

  1. O sigui que del que havien de fer no han fet quasi res: llei funció pública, comuns, casino, etc i del que havien dit que no tocarien res: irpf, jubilacions, retallades…tot! Quina presa de pel…espero que el poble dicti sentencia!!

  2. Una altra reforma que el Govern dels més valents (i els millors) deixarà pendent. La llista és llarga i per això no volen parlar del full de ruta del que queda de legislatura. A més, s’han ficat a regular coses que ni tan sols estaven al programa de DA, així doncs no és d’estranyar que moltes altres, que si hi eren, quedaran per als propers anys, com sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada