Martí diu que si no s’arriba a un acord presentaran la modificació dels complements de jubilació durant el proper període de sessions

El cap de Govern, Toni Martí, ha manifestat la voluntat d’aconseguir un acord amb els sindicats pel que fa als complements de jubilació dels funcionaris, però ha deixat clar que si no hi ha entesa, el Govern presentarà un projecte de llei per modificar els complements durant el proper període de sessions. Martí ha fet aquestes declaracions aquest dijous durant una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on ha defensat que les simulacions presentades als sindicats són ‘realistes’.

El cap de Govern ha deixat clar que la voluntat de l’Executiu és arribar a un acord amb els sindicats pel que fa als complements de jubilació, tal com ja va expressar el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, aquest dimecres en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Tot i així, Martí ha afegit que no poden permetre que les converses s”eternitzin’ i que en cas que no s’arribi a una entesa, el Govern assumirà la seva ‘responsabilitat’ i presentarà un projecte de llei per ser debatut i votat en el proper període de sessions.

D’altra banda, Toni Martí també ha fet referència a l’Oficina del Joc i la reflexió que s’està duent a terme en aquest tema. En aquest sentit, el cap de Govern ha avançat que abans de l’estiu es presentarà la llei del joc que ha de regular el sector.

TOTES LES NOTÍCIES