Martí diu que la cartera d’Administració Pública “no s’ha ofert a moltes persones”

El cap de Govern, Toni Martí, continua a la recerca de substitut per a Jordi Alcobé i ha manifestat que l’oferiment “no s’ha fet a moltes persones” ja que es tracta d’una cartera complicada que requereix d’un perfil adequat. A més, ha dit que s’optarà per un perfil adequat “hagi votat o no a DA”.

El cap de Govern, Toni Martí, ha manifestat que encara busca el substitut per l’exministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, i que l’oferiment per ocupar aquesta cartera “no s’ha fet a moltes persones” ja que no és qüestió d’oferir el Ministeri “a tothom i a veure qui vol venir” ja que ha destacat que és una cartera complicada que requereix un perfil adequat independentment, ha remarcat, “que hagin votat o no a DA”.

Martí ha destacat que es tracta d’un tema pendent al qual no ha volgut posar data i ha insistit que “hi haurà ministre” tot i que no vol anar “més de pressa del necessari”. En aquest sentit, ha manifestat que compta amb marge suficient ja que tant la reforma de la Funció Pública com la simplificació de l’administració són “projectes que estan en marxa”.

(Text: ANA)