El  cap de Govern, Toni Martí, ha destacat que el text sobre competències ja està acordat amb els comuns i que pel que fa a les transferències, està gairebé enllestit. En aquest sentit, ha destacat que es tracta d’una llei “molt moderna”. La voluntat, ha reiterat, és fer arribar aquests dos textos al Consell General perquè abans de finals d’any puguin estar ja aprovats. Espera, en aquest sentit, un debat en “positiu”.

El cap de Govern, Toni Martí, ha reiterat que el text sobre competències amb els comuns ja està consensuat i que el de transferències està pràcticament enllestit. D’aquesta manera, ha destacat que després d’una reunió “extremament positiva” que hi ha hagut aquesta setmana el redactat sobre les transferències està gairebé enllestit a manca d’una o dos reunions. Ha remarcat, a més, que s’està “a punt de presentar una llei de transferències molt moderna”.

Així, ha destacat que després de les reunions amb els cònsols la qüestió de les competències, “la filosofia”, ja està “pactada a millor criteri dels consellers generals” i que en el cas de les transferències s’espera poder donar per tancada la feina amb les corporacions comunals en la reunió de la propera setmana o, a més estirar, en una altra trobada, per “acte seguit” passar aquests dos textos al Consell General perquè puguin ser debatuts en aquest període de sessions i, d’aquesta manera, estigui aprovat abans de finals d’any.

Martí ha destacat la “complicitat” dels comuns en aquestes negociacions i espera que aquest esperit “positiu” es pugui traslladar al Consell General.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada