Martí demana als representants dels treballadors d’RTVA que facin propostes per reduir la despesa

El cap de Govern, Toni Martí, s’ha reunit aquest dilluns al matí amb una comissió de representants dels treballadors de Ràdio i Televisió d’Andorra per demanar-los que facin propostes per reduir la despesa de l’ens públic. Segons ha confirmat el delegat de personal, Carles Royo, la reunió ha estat convocada aquest mateix matí de dilluns a les 9.30 hores, i se’ls ha demanat que facin una proposta per a la propera reunió que tindrà lloc el proper dia 12 de gener, ja que Martí vol que aquesta qüestió quedi resolta durant el mes de gener.

Els treballadors de Ràdio i Televisió d’Andorra han triat una comissió que els representa perquè el delegat de personal, Carles Royo, no sigui l’únic interlocutor en les negociacions per a la reducció de la despesa de l’ens. Aquesta comissió, formada per una dotzena de persones, compta amb representants de tots els col·lectius de treballadors de la parapública, com redactors, operadors de càmera, productors, realitzadors, etc, però no hi ha cap membre de la direcció.

El delegat de personal, Carles Royo, ha indicat que ha estat aquest mateix matí de dilluns, a les 9.30 hores, quan se’ls ha convocat a una reunió urgent. Els representants dels treballadors s’han reunit amb el cap de Govern, Toni Martí, que s’ha excusat per la precipitació de la reunió, però ha marcat les dates concretes per poder enllestir la reducció de la despesa el mateix mes de gener.

Així, Martí ha indicat als treballadors que cal reduir la despesa en un 16%, i els ha demanat que siguin ells mateixos els que aportin propostes. Ha apuntat que si exposen alguna manera de fer-ho que sigui viable es tindrà en compte, però que sinó, la rebaixa s’ha de fer igualment aviat. Així, els membres de la comissió es reuniran aquesta mateixa nit per comentar les possibilitats, avaluar les dades que els ha tramès el Govern, i valorar quines propostes es poden fer.

Royo ha indicat que durant la reunió els treballadors s’han limitat a escoltar la informació que els ha donat el cap de Govern, i que serà en la propera cita, el 12 de gener, quan podran fer alguna aportació.

1 comentari

  1. Això és de dia dels Inocents?. Hon s´ha vist que el CAP DE L´EXECUTIU demani als treballadors lo que volen o no?. Cal UNA i SOLA direcció eficaç, cal decidir que es vol fer amb una tv per 1.000 televidents i encara. Cal reduir la despesa?, dons canvi de local i no pagar un lloguer desorbitat a qui ja sabeu.També poden fer producció per vendre a d´altres tv´s.Aqui tenim muntanyes i paisatges que amb un bon muntatge a més ajudaría a que vinguessin més turistes.
    Bon Any a tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.