El cap de Govern advoca perquè DA tendeixi ponts amb el sector liberal favorable a Josep Pintat amb vista a les properes generals. Antoni Martí, entrevistat al programa “Ara i Aquí”, de Ràdio Nacional, creu que és la manera de consolidar les reformes fetes i pacificar el clima polític. Martí deixa la porta oberta a avançar les eleccions i demana al partit designar candidat com a molt tard a principi d’any.

Antoni Martí deixa la porta oberta a avançar les eleccions i de fet, reconeix que hi ha una partida al pressupost del 2018 per si fos necessari. Abans de prendre la decisió, però, la consultarà amb el grup parlamentari i amb l’oposició.

En qualsevol cas, el cap de Govern ha deixat entreveure a Ràdio Nacional que manté converses amb el sector de Liberals d’Andorra encapçalat per Josep Pintat per assolir acords d’estabilitat en vistes a les properes generals. Tot i deixar clar que DA preveu presentar-se en solitari, creu que el partit ha de fer una reflexió i “instaurar diàlegs més enllà de la formació”. L’objectiu és consolidar les reformes fetes i assegurar la “serenor” política en qüestions com ara l’acord d’associació amb la UE.

Pel que fa al candidat demòcrata a les properes generals, el cap de Govern creu que s’ha de fer per consens abans que per primàries. Posa pressa al partit, però no desvetlla quin és el seu candidat preferit. Més enllà del futur successor, destaca la importància de l’equip que acompanyarà el proper candidat de DA.

Pel que fa a la negociació amb la UE, Martí ha dit que hi podria haver una transitòria per al tabac superior als vint anys que es planteja actualment en la negociació amb Brussel·les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada