El  cap de Govern, Toni Martí, ha confirmat la recepció de les signatures presentades per una delegació dels treballadors del Punt de Trobada on demanen que el Govern consideri la possibilitat de construir una rotonda per facilitar l’accés al centre comercial E.Leclerc-Punt de Trobada en haver estat suprimits els girs a l’esquerra. “Entenc que es queixin i jo tinc l’obligació d’escoltar”, ha dit el cap de Govern, que ha mostrat el seu compromís perquè en la propera concessió de la línia d’autobusos estableixi una parada al centre comercial. Martí ha justificat la mesura perquè amb aquesta actuació “es mira el màxim possible l’interès nacional”, i ha assenyalat com han disminuït les retencions en aquest pont de la Puríssima.

El cap de Govern, Toni Martí, ha rebut aquest matí els representants dels treballadors del Punt de Trobada que han fet entrega de les 12.041 signatures recollides per exigir al Govern que estudiï la possibilitat de fer una rotonda d’accés al Punt de Trobada. Martí ha constatat que les signatures “moltes d’elles de turistes, que troben que no els facilitem la vida” són comprensibles i que “entenc que es queixin i jo tinc l’obligació d’escoltar”.

En aquest punt, el cap de Govern ha confirmat que en la propera concessió de la línia d’autobús s’establirà en el plec de condicions del concurs una parada d’autobús al centre comercial. Martí ha recordat que fins al moment la companyia s’aturava de manera voluntària i que amb aquesta parada els treballadors “que no tenen cotxe” puguin disposar de transport públic.

Martí ha negat que en cap projecte ni el pla d’infraestructures viàries estigués prevista una rotonda en aquell indret i s’ha compromès amb els representants dels treballadors a constatar “in situ” la problemàtica en un dia d’alta afluència de vehicles, “amb això sí m’hi he compromès”, ha dit. Martí ha assenyalat que l’adequació de la CG1 amb la prohibició dels girs a l’esquerra s’ha fet atenent “l’interès nacional”. “Donaré una dada amb un pont comparatiu al 2011,” ha apuntat el cap de Govern, recordant que la retenció aquell any “arribava gairebé a la Comella”, i que enguany “la cua no ha arribat mai més amunt del túnel de la Tàpia” i que, per tant, “entenguin que no ha estat un caprici”.

(Text i foto: ANA)

4 comentaris

  1. Rotonda dama de gel fins km 0 , 4 girs a l’esquerra= pont de la purisima tot colapsat. Illa carlemany interès nacional jajajaja Martí se te ve el plumero et coneixem tots.

  2. Suposo que l’interès nacional depèn de qui és el propietari a qui perjudiquen o ajuden!!! Ja que podem comptar uns quants girs a l’esquerra que “no són d’interès” nacional com la rotonda construïda especialment pel River, la del Sant Eloi, el gir permès al parking de l’Ulla que està prohibit pel carrer del costat, com a exemples…

  3. 12.041 signatures? doncs penso que en Toni Martí no sols té la obligació d’escoltar sinó de solucionar-ho, s’ha convertit ja és un fet d’interés nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada