Martí defensa la tasca feta en els cent primers dies del Govern

marti2+El cap de Govern ha acceptat les crítiques de l´oposició, tot i no compartir-les. Ara bé, ha defensat la tasca feta aquests cent primers dies. Per la seva banda, el ministre d´Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha refredat la possibilitat d´un pacte d´estat en el dossier de l´acord d´associació, tal com demanava el PS. Pel que a les crítiques de no compartir informació, ha anunciat una compareixença davant la comissió legislativa d´Afers Exteriors la setmana vinent.

Antoni Martí, cap de Govern: “M’ho agafo bé, amb la humilitat de ser cap de Govern. El que sí que puc dir és que m’esforço al màxim, jo i tots els meus ministres, per fer el millor possible entorn a un programa que hem de complir. Potser em falten les capacitats que al senyor Bartumeu li sobren.” 

Gilbert Saboya, ministre Afers Exteriors: “Hem d’estendre el concepte de consens a la societat civil. No sé si hem de fer pactes d’Estat amb la societat civil, jo crec que no hem de treure les coses de mare. Crec que cal treballar pel consens. No seré jo qui em queixi de les actituds de ningú perquè tothom ha estat molt positiu. I allà on hi ha diferències intentarem atacar-les de la millor manera possible per atacar-les d’una sola veu. Espero que amb pacte d’Estat o sense el consens hi sigui.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.