Martí confia que l’auditoria de PriceWaterhouse Coopers estarà acabada a finals de mes

martiEl cap de Govern, Toni Martí, s’ha mostrat confiat que l’auditoria de PriceWaterhouse Coopers sobre els comptes de BPA estarà enllestida a finals de mes. “És més que convenient”, ha dit, perquè cal passar quan abans millor a la “fase més definitiva” amb l’elaboració del llibret que marca les condicions de compra de l’entitat, ha assenyalat. Després de l’acord entre l’AREB i els treballadors aquest estiu, l’objectiu del Govern és garantir que “cadascun dels dipositaris retrobi els seus diners”, ha manifestat Martí.

“Com més aviat resoldrem el tema de BPA més bé ens portarem tots plegats”. Així ho ha expressat el cap de Govern, Toni Martí, després de la celebració de la Diada de Meritxell al centre sociosanitari El Cedre.

Martí ha valorat satisfactòriament l’acord entre l’AREB i els treballadors “sotmès a votació amb una participació molt important que va donar per bons els acords”. Ara cal assolir un altre objectiu, garantir que els dipositaris puguin recuperar els seus diners. “Solucionat això la pressió baixarà moltíssim”, ha afirmat el cap de Govern.

La previsió és que a final de mes es pugui disposar de l’auditoria de PWC i així es pugui establir el llibret amb les condicions de compra de l’entitat.

Sobre les informacions que apunten que l’AREB no accepta baixes voluntàries, Martí ha negat conèixer aquests fets i ha afirmat que demanarà “si va en aquest sentit”.

Text i foto: ANA

2 comentaris

  1. Per fi el Govern obre la boca. Vergonyosa opacitat, si fossin els seus diners els que estan al banc es preocuparien més. Se n’han ant tots de vacances tan feliços i contents com si no passés res.

  2. Primero eran 60 dias, despues fin de Julio, despues fin de Agosto, ahora fin de Setiembre. Sr. Marti dejen de jugar con la gente y demorar el fin de la auditoria. Esto no da para mas. Dejen de mentir

Comments are closed.