Martí coincideix amb la protesta dels funcionaris de Tributs davant del Govern

marti duaners 1

Al marge de la vaga a la duana, funcionaris del departament de Tributs i Fronteres s’han manifestat al davant de l’edifici administratiu del Govern. Ha estat durant les dues hores d’aturada convocada pel sindicat. El cap de Govern, que passades les 11h. ha sortit de l’edifici per anar a la inauguració de la Fira, s’ha topat amb la protesta però ha passat de llarg sense aturar-s’hi.

Al centre del país, la segona jornada d’aturada total del Sindicat de Funcionaris de Duana ha tingut el moment àlgid quan, passades les onze, Antoni Martí ha sortit de la seu administrativa del Govern per anar a inaugurar la Fira d’Andorra la Vella.

El cap de l’executiu ha coincidit amb la protesta, en forma de concentració silencionsa, que duien a terme, a aquella hora, els treballadors públics, però no s’hi ha aturat.

Els funcionaris del departament de Tributs i Fronteres s’han concentrat davant l’edifici del Govern durant les dues hores de vaga programades de 10 a 12h. És una protesta més i la setmana vinent tenen programades noves concentracions.

Segons fonts sindicals, el seguiment de la vaga ha estat majoritari entre la plantilla. Funcionaris del despatx central i de l’Agència Tributària s’han desplaçat fins a la seu del Govern on han realitzat la concentració amb cartells on es podia llegir “Demà seràs tu”, en referència a la reforma dels complements de jubilació que es votarà la setmana vinent al Consell General.