marti

El cap de Govern, Antoni Martí, ha facilitat les darreres dades en relació a l’atur, amb motiu de l’esmorzar de Nadal amb els mitjans de Comunicació. Martí ha expressat que la lluita contra l’atur ha estat un dels eixos principals del seu mandat i, en aquest sentit, ha recordat que es va passar d’una situació inicial d’uns 600 aturats fins a una situació de 1.200 desocupats, la qual cosa obligar al Govern a reforçar encara més la lluita contra l’atur.

D’aquesta manera, al tancament del passat mes de novembre, es va reduir la desocupació fins els 701 aturats. Aquesta dinàmica ha de continuar a la baixa, segons Martí, que s’ha mostrat optimista respecte a la possibilitat de continuar rebaixant encara més aquestes xifres.

Un altre dels fets significatius és que el passat mes de novembre va ser el 18è mes consecutiu amb descens del nombre d’aturats respecte el mateix mes de l’any anterior.

Concretament, a Andorra hi havia al tancament del mes de novembre un total de 49 desocupats menys respecte el mes d’octubre, amb una reducció del 6’5%. En comparació amb el mateix mes de novembre de l’any anterior, la reducció va ser del 28%, ja que a les mateixes alçades de l’any passat la xifra de la desocupació era de 974 persones.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada