Martí assegura que la Copa del Món servirà per “obrir Andorra al món”

El cap de Govern, Antoni Martí, el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, han assistit aquest divendres al migdia a la visita de les instal·lacions de la Copa del Món femenina d’esquí alpí Grandvalira – Soldeu 2012, que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de febrer, així com a la presentació en roda de premsa de les últimes novetats pel que fa a la preparació d’aquesta prova. En la seva intervenció, Martí ha destacat que “les tres competicions són tres bones notícies” en uns moments difícils i que faran “obrir Andorra al món”.

El cap de Govern, que exerceix com a president del comitè d’honor de la Copa del Món, ha assegurat que aquesta important competició serà possible gràcies a l’esforç de tot l’equip que porta mesos treballant. En aquest sentit, Martí ha destacat la capacitat organitzativa d’Andorra i ha valorat que “l’esquí i la neu és el bé més preuat que tenim a Andorra”, assegurant al mateix temps que en un hivern extremadament complicat a nivell de condicions meteorològiques, les pistes dels dos dominis del Principat presenten uns nivells de qualitat molt elevats.

D’altra banda, el director general del comitè organitzador Grandvalira 2012, Conrad Blanch, i el president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Albert Coma, han assegurat que la pista es troba en unes condicions que permetran la realització de les tres competicions amb els corresponents tractaments de la neu. Blanch ha explicat que la Copa del Món Grandvalira 2012 compta amb quatre pilars bàsics: una pista preparada per a la competició internacional, una capacitat organitzativa capaç d’abordar una prova de primer nivell, la projecció internacional d’Andorra i una implicació social que contribuïrà a l’èxit de l’esdeveniment.

2 comentaris

  1. Algú em pot dir si ha vist alguna promoció de l’esdeveniment en algun altre mitja que no sigui andorrà?

  2. “obrir Andorra al món”. això és una escorreguda mental de primer ordre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *