Martí assegura que els projectes dels eixos comercials són ‘a favor de la ciutadania i l’economia’

El cap de Govern, Toni Martí, s’ha mostrat convençut aquest dijous, durant la celebració de l’escudella d’Escaldes-Engordany, que tant el projecte de fer per a vianants l’avinguda Carlemany com el tancament d’un sentit de circulació a l’avinguda Meritxell són decisions ‘que no les fan contra ningú sinó a favor de la ciutadania i de l’economia del país’. Martí ha afegit que el Govern té l’obligació d’ajudar i donar facilitats tant a Andorra la Vella com a Escaldes-Engordany perquè totes dues propostes funcionin, i que independentment de si s’hauria d’haver treballat conjuntament, ha assegurat que la relació entre les dues parròquies és bona i hi ha un bon ambient de col·laboració.

El cap de Govern, Toni Martí, no ha volgut entrar en polèmiques sobre la qüestió dels projectes que s’estan treballant en els dos eixos comercials de Carlemany i Meritxell, però sí que ha assegurat que les propostes que es volen tirar endavant ‘no es fan contra ningú sinó a favor de la ciutadania i l’economia’. En aquest sentit, Martí considera que els dos comuns tenen una bona predisposició per concertar el màxim possible les propostes amb els ciutadans.

Segons Martí, el que ha de fer el Govern és donar les màximes facilitats als dos comuns, i ‘ajudar tant a l’un com a l’altre tenint en compte que és un eix que forma part de la xarxa bàsica de carreteres’.

El cap de Govern no ha volgut valorar si és més convenient que els projectes es tractin conjuntament, però sí que ha assegurat que li consta que hi ha bon ambient de col·laboració entre els dos comuns.

TOTES LES NOTÍCIES