DA aplega unes 650 persones en l’acte Compromís amb Andorra

Demòcrates per Andorra ha aplegat, aquest dijous, unes 650 persones a la sala del Prat del Roure en l’acte públic anomenat Compromís amb Andorra.

Durant l’acte, el president del partit, Toni Martí, ha fet un repàs per les accions dutes a terme per tal de millorar la situació del Principat. En un discurs directe i clar, el cap del partit ha explicat que les reformes que s’estan duent a van dirigides a la racionalització del sistema, salvaguardant-ne les virtuts però eliminant-ne els abusos.

Martí ha explicat pedagògicament la situació respecte a temes d’actualitat com la negociació dels complements de les jubilacions dels funcionaris o la situació respecte la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

El president del partit ha explicat que les accions que s’estan duent a terme no poden ser comparades amb les que s’estan realitzant als països veïns. A més, s’ha mostrat orgullós de l’obertura econòmica i la implantació del nou model fiscal. Martí també ha assegurat que cal copsar les oportunitats que s’obren vers Europa. El president del partit ha assegurat que Andorra tornarà a créixer i que tornarà a donar oportunitats a tots els seus habitants i ha conclòs dient que “avui estem una mica més a prop que fa un any i mig de complir el somni d’una Andorra moderna, oberta al món, pròspera i justa”.

La reunió ha iniciat amb la benvinguda del secretari general de Demòcrates per Andorra, Carles Torralba, que s’ha mostrat orgullós del camí realitzat fins ara pels membres del partit. El membre de DA ha assegurat que cal “seguir treballant, units, pel país”. L’acte també ha comptat amb la intervenció d’un jove militant que ha assegurat ser conscient que Andorra ha d’afrontar un seguit de reformes estructural per tal de tornar a ser una gran terra d’oportunitats. La trobada ha comptat amb representats de totes les parròquies, afiliats, simpatitzants i, fins i tots, membres d’organitzacions i partits polítics no vinculats amb DA.

Foto: Agències

2 comentaris

  1. compromis? Com es q ara, es obligatori parar rus i no el catalá para poder treballar a una botiga?

  2. Bon dia. Jo vaig assistir. Ho vaig trobar molt correcte. l’únic que vaig trobar a faltar és que matitzessin o concretessin més sobre el tema de la CASS o sobre el tema de la reforma laboral. Per la resta correcte.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES