marti-ban-ki-moon

Aquest dissabte, el cap de Govern, Antoni Martí, acompanyat del ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya i de l’ambaixadora Elisenda Vives, s’han reunit amb el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, amb el qual han pogut comentar el contingut del debat general del 71è plenari de l’Assemblea General. Un cop més, Martí i Saboya, han reafirmat el compromís d’Andorra amb les polítiques internacionals en matèria de cooperació, de sostenibilitat i a favor de l’educació com a eina de diàleg i d’inclusió en una societat cada cop més diversa.

Antoni Martí, ha mostrat al secretari general la seva gratitud, en nom del poble andorrà, per la seva dècada de mandant dedicada a la divulgació dels objectius de les Nacions Unides i per la seva contribució en la defensa dels drets humans fonamentals, del desarmament i del desenvolupament sostenible.

Finalment, Martí ha regalat a Ban ki-moon, en nom del Govern d’Andorra i del Consell General, un exemplar del Joc de l’Oca de la Casa de la Vall. El cap de Govern li ha explicat al secretari general que a través del joc podrà fer un recorregut a través de la història d’Andorra i les seves institucions. El mandatari de les Nacions Unides ha pogut descobrir que en una de les caselles apareix la seva figura en la visita que va realitzar a Andorra l’abril del 2013, com una de les fites històriques importants de la història recent del Principat.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada