Martí admet que si Ordino Studios fa fallida el Govern hi haurà de ‘ser present com a creditor’

marti El cap de Govern, Toni Martí, ha lamentat aquest divendres l’anunci del tancament d’Ordino Studios ja que l’Executiu hi va apostar econòmicament i com a projecte però sobretot per les 35 persones que es podrien trobar sense feina. En relació a la informació apareguda al Diari d’Andorra, Martí ha indicat que ‘encara no s’ha fet fallida’ i cal ‘ser prudent’ però el Govern va apostar per l’empresa amb crèdits preferents i si es concreta aquest anunci ‘Andorra hi serà present, segons el que determini la Batllia, com a creditor’.

Martí ha titllat l’anunci del tancament de ‘mala notícia’ però ha indicat que encara no s’ha determinat la fallida de l’empresa i cal ser ‘prudent’. Ha admès que el Govern va apostar per Ordino Studios amb crèdits preferents i ha destacat que el primer és pensar en les 35 persones que es poden quedar sense feina.

El cap de Govern ha manifestat que ‘el Govern serà transparent quan ho hagi de ser’ però que ara per ara aquest anunci de fallida ‘no s’ha concretat des del punt de vista judicial’.

Per la seva part, en declaracions a RTVA, el ministre de Finances, Jordi Cinca, ha afirmat que el fet que una empresa no vagi bé no vol dir que altres no hi vagin i que no per això cal ‘posar en dubte tot un model de negoci que Andorra té totes les bases per poder acollir’. En aquest mateix mitjà, la cònsol menor d’Ordino, Consol Naudí, ha indicat que cal buscar un futur per a la instal·lació del Centre de Congresos i recuperar l’espai ‘el més aviat possible per donar-hi un ús i que doni activitat al poble’.

Ordino Studios s’encarregava de la producció del Club Piolet per la Televisió d’Andorra però el director d’aquest mitjà, Francesc Robert, ha assegurat que la seva continuïtat està ‘totalment garantida’. El contracte amb l’empresa acabava a final d’aquest mes i les entregues s’han fet fins l’últim moment, ha dit. A més, l’equip humà que treballava en aquest programa continuarà fent les seves tasques amb una empresa pròpia, ha conclòs.

TOTES LES NOTÍCIES