El Govern ha aprovat el nomenament de Marta Fonolleda com a directora de l’Agència per la Qualitat de l’Ensenyament Superior, a proposta del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover. Entre les tasques que desenvolupa l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior es troba l’acreditació dels plans d’estudi abans que s’aprovin segons els estàndards de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior.

La doctora en educació ambiental, Marta Fonolleda ocuparà aquest càrrec que des del 2009, i fins el març del 2015 havia ocupat l’actual ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.

El nomenament de la directora és per un període de dos anys i es tracta d’un càrrec amb dedicació no exclusiva.

Marta Fonolleda és doctora en Educació Ambiental per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012) i llicenciada en Ciències Ambientals per la mateixa universitat (2003). Acumula una experiència de 13 anys a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb vinculació professional, científica i docent. Durant aquest període de temps, ha participat en tasques relacionades amb les tres missions de la Universitat: la recerca, la docència i la innovació educativa, i la transferència de coneixement. Aquesta trajectòria l’ha combinada, i alhora és fruit, del seu coneixement i implicació en diversos projectes d’acció educativa al context andorrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada