La  cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat que el comú no es planteja dur al Tribunal Constitucional les lleis de competències i transferències. Pel que fa a la primera ha dit que el comú hi ha manifestat “el seu acord des de bon començament” i que això s’ha de respectar i, quant a la llei de transferències, ha destacat que van fer les aportacions perquè els consellers “meditessin i recapacitessin” sobre el text, però que finalment no van ser tingudes en compte i que ho accepta, tot i que no és la llei que més beneficia la capital.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat que el comú no es planteja dur al Tribunal Constitucional les lleis de competències i transferències. En aquest sentit, ha manifestat, en primer lloc, que el comú “políticament va fer el que havia de fer” i, quant al text de competències, ha recordat “el seu acord des de bon començament”, ja que ha afegit que “és un acord polític i els acords polítics s’han de mantenir”.

Pel que fa a les transferències, ha dit que la corporació va fer arribar als consellers generals la seva consideració amb la voluntat que “meditessin i recapacitessin” sobre si havien de votar la llei i ha conclòs que al final l’han aprovat i que ho accepta, tot i que no és el redactat que més convenia a Andorra la Vella, “bàsicament per les valoracions, no tant per la qüestió de fons”; és a dir, per com es valoren qüestions com ara el territori.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada