Marsol defensa la matriculació dels patinets elèctrics

Conxita Marsol creu que els patinets han d’anar identificats per a evitar problemes. Amb l’arribada de l’estiu es preveu que aquest transport vagi a l’alça i, en aquesta situació, és clau la convivència entre els diferents mitjans de transport i els vianants segons explica RTVA.

Són moltes les imprudències que poden afavorir un accident o agreujar-lo. Parlar pel mòbil mentre es condueix, anar despitat caminant pel carrer o fora del pas de vianants, ciclistes sense casc o conductes inapropiades que afecten la calçada, com ara unes obres sense llicència.

Aquest curs, més de 600 alumnes de quart de primària de diferents escoles del país i dels tres sistemes educatius han après a ser conscients que al carrer cal ser prudent i ho han fet a través d’esquetxos interpretats per voluntaris de les cases pairals d’Andorra la Vella.

La cònsol, Conxita Marsol, destaca els coneixements i esperit crític dels infants, així com la relació que s’estableix entre els nens i els padrins de la parròquia.

Actualment, el que genera més controvèrsia és la circulació dels patinets i altres ginys elèctrics que, segons Conxita Marsol, s’han de poder identificar “amb algun tipus de matrícula perquè per als agents de circulació és complicat poder aplicar la normativa perquè no els poden ni aturar ni tenen la capacitat per retenir-los fins que arriba la policia”.

El Viari Show ha arribat a la vuitena edició organitzada pel Servei de Cases Pairals i la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació del Comú d’Andorra la Vella, en la qual col·labora el Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra.

1 comentari

  1. Llavors s’haurien de matricular també les bicicletes, no?

Comments are closed.