Márquez afirma que pagarà els seus impostos a Espanya

marquez

Marc Márquez ha anunciat aquesta nit en una roda de premsa a Barcelona que seguirà pagant els seus impostos a Espanya. Fa alguns dies, es va saber que el doble campió del món de Moto GP havia sol·licitat la residència al Principat d’Andorra.

Márquez es podria convertir la setmana que ve en nou resident del Principat, una vegada que el departament d’Immigració del petit país pirinenc doni el vistiplau a la documentació presentada pel pilot, segons Marca.com.

Els ciutadans que desitgen fixar la seva residència legal anés d’Espanya han d’acreditar davant Hisenda que viuen al país en el qual han establert la seva nova llar almenys més de la meitat de l’any (183 dies), un extrem que en aquest cas no serà necessari després d’anunciar Márquez que, malgrat mudar-se, seguirà pagant els seus impostos a Espanya.

”Els impostos no han estat la motivació. És més, no sé el que passará en el futur, però vull deixar clar que pagament i seguiré pagant l’any que ve els meus impostos a Espanya”, va afirmar Marc. El bicampió de *MotoGP, visiblement emocionat, ha afegit que l’única cosa que vol és “seguir corrent i gaudint amb moto”.

”M’és difícil parlar, perquè mai parlo de la meva vida privada, ja que el meu és la passió per les motos, però crec que aquest és un moment important. Els que em coneixeu sabeu que sempre he estat molt directe i sincer. Tinc 21 anys, visc amb la meva família i sempre he tingut una relació molt estreta amb ella, però com tot jove he decidit crear el meu propi espai, la meva pròpia casa i el fet d’anar a Andorra ha estat perquè he estat molts hiverns, moltes èpoques de l’any i, sobretot, perquè també estaré molts hiverns i en moltes èpoques de l’any allí, ja que per preparar-me físicament és un entorn ideal i favorable”, ha finalitzat Márquez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *