Marín recorda que ja estava previst que l’afluència de vehicles per Carlemany disminuiria amb els canvis de circulació

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha fet aquest divendres una primera valoració en relació a les queixes de l’Associació CarlemanyCalidae per la disminució dels vehicles a l’avinguda Carlemany. Marín ha dit que no és cap sorpresa que en passin menys, i ha recordat que els estudis que es van donar a conèixer durant les reunions de poble ja preveien que en el primer tram de carrer es passaria de 600 a 140 vehicles/hora. Pel que fa a la demanda de poder accedir a l’avinguda des del carrer del Valira, la cònsol ha recordat que això és una decisió de Mobilitat, ja que el carrer del Valira i el de la Unió són carretera general, i que cal tenir en compte que en qualsevol carretera els girs a l’esquerra són molt perillosos.

Després que CarlemanyCalidae amenacés aquest dijous de consignar els impostos a la Batllia si no es reconsidera l’accés a l’avinguda des del carrer del Valira, la cònsol major d’Escaldes-Engordany ha indicat que la setmana vinent oferirà una roda de premsa per aclarir totes les qüestions relacionades amb l’avinguda, però ha volgut recordar que amb els recents canvis de circulació ja estava previst que hi hagués una davallada de vehicles i que, per tant, aquest fet no els ha sobtat.

Marín ha afegit que no entén perquè els comerciants es queixen d’aquesta circumstància, atès que els clients no poden aparcar a l’avinguda per anar als comerços, i també ha indicat que s’ha de tenir en compte que és un període de molt baixa afluència turística.

A més, la cònsol ha dit que entendria la demanda del gir a l’esquerra si per fer el canvi de sentit s’hagués d’anar molt lluny, però considera que és perfectament assumible que s’hagi d’anar a girar a la rotonda del Km 0.

 

2 comentaris

  1. On esta l’enquesta Marin? Si si, la que tenieu penjada a la web del comú. L’esteu amagant? la majoria silenciosa us a fallat?

  2. Top secret, Aquesta dona ha estat fitxada pel govern dels EEUU per secretària d’Estat pel desenvolupament de pla estratègic de USA i també se la rifen diverses repúbliques bananeres llatinoamericànes

Comments are closed.