Marín reconeix que es poden repetir els problemes de l’aigua i espera comptar amb el segon dipòsit al juny

El comú d´Escaldes-Engordany preveu tenir enllestit al juny el segon dipòsit d’aigua per ampliar la capacitat de la parròquia. La cònsol reconeix que es poden repetir els problemes de l’estiu passat en cas d’aiguats, però confia que el subministrament sigui major. Trini Marín ha explicat, a més, que es prioritzarà la millora del Fener i les voravies.

El comú destinarà 2,9 milions d´euros a inversions aquest any per millorar la zona del Fener i arreglar les voravies, entre d’altres millores. Una part d’aquest l´últim projecte es farà a través d´una empresa privada mentre que la resta anirà a càrrec de treballadors del comú.

Durant la totalitat del mandat la cònsol major, Trini Marín, preveu destinar uns 14 milions d’euros a inversions, la major part destinats a crear noves places d´aparcament a la zona alta.

Marín ha destacat que durant l´anterior mandat el comú va aconseguir rebaixar en un 25% el dèficit, gràcies a un model auster de gestió.

D´altra banda, s´espera que cap al juny estigui finalitzat el segon dipòsit d’aigua, que juntament amb un altre encara per construir dotarà les parròquies de tres dipòsits amb una capacitat molt superior a l´actual. Tot i això, Trini Marín deixa clar que davant una situació com la del juliol passat es podrien tornar a repetir els mateixos problemes. “Aquest sediment estpa allà i si hi ha moltes pluges podrien fer que torni a baixar”, diu afegint que “fins que no s’arregli tot al cap d’uns anys, el que es fa des del comú i CAPESA és que el subministrament d’aigua pugui ser de més hores en cas que s’hagi de tallar”.

La cònsol major celebra que des del comú de la capital s´aposti per crear una gran zona per a vianants des de Meritxell fins a Carlemany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.