Amb la sala de plens del Comú d’Escaldes-Engordany atapeïda d’amics i familiars, aquest dilluns al migdia, els dotze consellers que conformaran el nou mandat, han procedit al jurament dels seus càrrecs comunals. En aquest sentit, Trini Marín, que ha estat reelegida com a cònsol major de la parròquia, ha assegurat que “continuarem treballant amb la mateixa implicació dels darrers quatre anys” i tot i recalcar que “s’ha de continuar treballant en totes les parts de la parròquia i potenciar diferents departaments com ara el Social”, Marín ha destacat que “durant aquests quatre anys s’ha treballat molt intensament amb la gestió de l’aigua i es continuarà fent”. Per la seva banda, la consellera a l’oposició del PS, Cèlia Vendrell ha comentat que “continuarem fent una oposició constructiva” i ha detallat que “el tema de l’aigua serà un dels que més vigilarem”. Per la seva banda, el conseller a l’oposició de Ld’A, Marc Magallón, ha assegurat sentir-se “molt il·lusionat per poder servir a la parròquia” i ha apuntat que “intentaré anar al màxim de comissions possibles i dir de la millor manera possible tot allò que no em sembli correcte”.

Envoltats de familiars i amics, els dotze consellers que estaran al capdavant durant el proper mandat encapçalat per la cònsol major, Trini Marín, i el cònsol menor, Marc Calvet, han procedit, durant la tradicional sessió dels Sants Innocents, al jurament dels seus càrrecs com a consellers comunals. Un cop jurat el càrrec, la reelegida cònsol major, Trini Marín, ha recalcat que “volem estar al costat del ciutadà per seguir ajudant en tot el que puguem”, ja que tal com ha indicat, “sembla que les coses van millorant, però s’ha de continuar treballant tal com hem fet durant els darrers quatre anys”. Pel que fa a les principals línies de treball que s’hauran d’implementar durant pròxima legislatura, Marín ha comentat que “s’han de continuar dinamitzant tots els punts de la parròquia, fer el canvi de voravies, potenciar alguns departaments com el Social i treballar en tot el que són les activitats esportives, les escoles bressol i els espais lleure”.

Quant a la gestió de l’aigua potable, Marín ha recalcat que “s’ha treballat intensament en aquest sentit durant els quatre anys de mandat i es continuarà fent” i ha recordat que en el darrer Consell de Comú ja es va anunciar l’ampliació de capital de CAPESA i, per tant, tal com ha indicat, amb aquesta mesura es garantirà que les obres de construcció dels dipòsits “vagin molt més ràpid”.

Per la seva banda, el conseller entrant a l’oposició de Ld’A, Marc Magallón, ha assegurat estar “molt content i il·lusionat per poder servir a la meva parròquia” i ha afegit que “el nostre objectiu és engrescar tots els projectes que proposi la majoria i considerem oportuns, però també oposar-nos, sempre des del diàleg, quan sorgeixi desacord”. Quant a les prioritats, Magallón ha detallat que “intentaré, sempre que m’ho permeti el règim laboral, assistir a totes les comissions” i ha afegit que “crec que no s’ha de fer especial seguiment de cap tema, ja que tenim quatre anys per endavant i el que avui és actualitat en uns mesos no ho serà”.

Respecte a la consellera a l’oposició del PS, Cèlia Vendrell, tot i precisar que “els resultats a les urnes no han estat els esperats, ja que prevèiem entrar al Comú com a mínim amb dos consellers”, ha assegurat que “continuarem fent una oposició constructiva, assistint a les comissions i exposant totes aquelles qüestions en les que estiguem en desacord, sempre amb un perquè”. Pel que fa a les prioritats d’aquest nou mandat, Vendrell ha detallat que “prestarem especial atenció a tot allò que estigui relacionat amb la gestió de l’aigua potable”. “Serà un dels temes que més vigilarem”, ha admès.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada