Marín és 10è a la Copa del Món de Sunny Valley

Avui s’ha disputat la quarta prova de la temporada de la Copa del Món de boardercross. Ha estat a Rússia, a l’estació de Sunny Valley, on Lluís Marín ha finalitzat en la 10a posició sumant 260 punts en la general que el situen en la 7a plaça amb 1.360.

Marín s’ha quedat a les portes de la gran final. Ha disputat la petita final (small final), ronda en la que ha acabat quart, sent finalment el 10è classificat en aquesta Copa del Món.

El rider andorrà ha estat el guanyador de la seva ronda de vuitens de final, i també s’ha imposat en la de quarts de final, superant en aquesta el francès Pierre Vaultier, que ha estat el campió final d’aquesta cita a Rússia. En semifinals, però, Marín ha estat 5è després que l’italià Omar Visintin el toqués i quedés fora, i ha passat a disputar la petita final.

Lluís Marín: “És un bon resultat, tot i que m’esperava més perquè he dominat prou bé a vuitens de final. A quarts de final he guanyat també tenint amb mi Pierre Vaultier, que al final ha estat el guanyador, i notava bones sensacions”.

“No he sortit en cap moment primer de la línia recta i m’havia d’espavilar per intentar avançar”.

“A quarts de final un italià ha intentat fer-me fora de la pista, li he avisat, però després en semifinals m’ha tocat i m’han fet fora de la pista. És una llàstima perquè una final estava en les meves possibilitats i em notava amb seguretat, però així és el boardercross. Crec que he estat fent unes bones passades”.

“En la petita final no he sortit massa bé, en el segon peralt he volgut agafar una línia per agafar més velocitat. Me n’he anat a la xarxa una mica i això m’ha fet perdre velocitat. Després volia avançar un austríac i m’ha fet una mica en l’exterior i he esmorteït massa dos dubbies, un error meu, un error de càlcul perquè m’he trobat en una situació que no pensava pas trobar-me. No tenia una resposta automatitzada dintre del meu cap i hauria d’haver doblat, en comptes d’esmorteir. En esmorteir me n’he anat massa baix en la recepció i desequilibrat”.

“No he pogut guanyar la petita final, que hagués estat molt bé. Però sempre estar en les semifinals és un resultat molt bo i espero seguir en aquesta dinàmica. Espero pujar al podi en les quatre curses que queden. Seria ideal per mantenir la 5a posició que tenia. Ara estic 7è però pot passar de tot”.

Text i foto: FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.