Marín entra a les finals però no les disputa per preservar l’espatlla de cara als Jocs

Avui s’ha disputat la segona de les dues Copes del Món de Feldberg (Alemanya). Lluís Marín ha disputat les qualificacions, s’ha classificat per a les finals però ha preferit descansar, per precaució després de la caiguda d’ahir. La intenció és arribar als Jocs Olímpics de la millor manera possible.

Marín ha marcat el 20è temps en la primera ronda amb 38.80, i en la segona ha estat el segon millor registre, sent el 19è en la classificació final amb 38.70. Tot i que ha aconseguit d’aquesta manera la classificació, l’anàlisi de la situació que ha fet l’esportista amb els serveis mèdics, després de la caiguda d’ahir, ha estat no participar avui en les finals per precaució i descans. La idea és recuperar el més aviat possible les conseqüències de la caiguda d’ahir –un cop a la cara i a l’espatlla- per poder fer front als Jocs Olímpics en les millors condicions possibles i, especialment, quedar-se amb les bones sensacions amb què ha acabat la jornada d’avui.

Lluís Marín, rider: “Després de parlar amb els metges i reflexionar-ho no faig les finals d’avui tot i que he fet uns entrenaments molt bons. Les qualis no tan bones però amb un temps correcte. De tota manera, crec que el més intel·ligent, i no perquè em vingui de gust ni molt menys, és descansar a aquestes finals. Evidentment em fan falta fer baixades a varis perquè és el que em fa falta més, però crec que agafo massa riscos a pocs dies dels Jocs Olímpics. Les dues últimes Olimpíades que he fet he arribat lesionat i no vull que sigui la mateixa situació un cop més. Psicològicament és dur fer front a uns Jocs lesionat, prefereixo descansar a aquestes finals, quedar-me amb les bones sensacions que he tingut avui i arribar allà amb el millor estat possible amb l’espatlla”.