Marie Kondo et pot ajudar a organitzar la teva llar

La consultora d'organització, Marie Kondo (AMIC)
La consultora d’organització, Marie Kondo (AMIC)

Marie Kondo, una guru de l’organització i l’ordre, ha conquistat llars al voltant del món amb el seu mètode revolucionari. L’enfocament de Marie Kondo envers l’organització va més enllà de simplement doblegar la roba i organitzar objectes. El Mètode KonMari és una filosofia de vida que advoca per envoltar-te només de coses que et porten alegria.

La premissa central és conservar només aquelles coses que et fan feliç i desfer-te de tota la resta. Així mateix, enlloc d’organitzar per habitació, el mètode se centra en categories específiques (roba, llibres, utensilis de cuina, etc.).

Kondo comparteix trucs com ara el de plegar la roba de manera que pugui veure’s d’un cop d’ull i emmagatzemar-la en posició vertical per a maximitzar l’espai i la visibilitat.Com Marie Kondo pot ajudar-te a organitzar la teva llar?

L’enfocament de Marie Kondo t’ajuda a desfer-te del desordre acumulat, deixant espai per al que realment importa. En aquest sentit, una llar organitzada segons el Mètode KonMari no sols llueix ordenada, sinó que també contribueix a un ambient més tranquil i equilibrat, millorant el teu benestar general.

Així mateix, Kondo defensa que, en prendre decisions conscients sobre què conservar i què rebutjar, pots comprendre les teves veritables prioritats i valors.

TOTES LES NOTÍCIES