Maria del Carmen Garcia, nova coordinadora del PS a Encamp

Maria del Carmen Garcia, nova coordinadora del PS del comitè local d’Encamp (PS)
Maria del Carmen Garcia, nova coordinadora del PS del comitè local d’Encamp (PS)

Maria del Carmen Garcia, número 6 a la llista nacional de PS SDP + en les passades eleccions generals, ha estat nomenada nova coordinadora del comitè local d’Encamp. Garcia ha assumit el càrrec durant la reunió que es va celebrar ahir al vespre i agafa al relleu a Marta Pujol, qui ara és primera secretària del PS.

Garcia és el segon nom confirmat -després de David Pérez a Escaldes-Engordany- que conforma la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies, objectiu que s’ha proposat la nova executiva del Partit Socialdemòcrata i que, tal com ha afirmat la primera secretària del PS, Marta Pujol, “és una persona que coneix bé les necessitats de la parròquia d’Encamp i del Pas de la Casa i que promourà al màxim, amb l’equip que conforma el comitè local, les millors polítiques en benefici dels encampadans i encampadanes”.

Garcia, de 54 anys i psicòloga de professió, se suma així a la resta de coordinadors parroquials del Partit Socialdemòcrata com Tomàs Riart -Ordino-, Sergi González -Andorra la Vella-, Àlex Alís -Sant Julià de Lòria- i David Pérez -Escaldes-Engordany-.

[do_widget id=category-posts-pro-64]