Marià Cerqueda presenta el llibre ‘Poques ovelles, pocs xiulets’

maria-cerquedaMarià Cerqueda presenta nou llibre, Poques ovelles, pocs xiulets. L’obra, editada per Salòria, es presentarà a Vilanova de Banat, en el marc de la festa major de la població, aquest dissabte vinent, dia 9, a les 5 de la tarda.

Aquest és el segon llibre de l’escriptor i articulista urgellenc, després d’El gust (i les ganes) de ser pirinencs. Segons explica l’autor, el nou llibre és “una capbussada a un món ja quasi desaparegut”, el dels pastors i la vida als pobles eminentment rurals. A mig camí entre la biografia i el quadern de viatge, el protagonista és el Peret de Cal Vilanova, un personatge singular.

Marià Cerqueda ha estat guardonat, entre d’altres, en la primera edició del concurs ‘Contes que compten’, coorganitzat per RàdioSeu, en la categoria adults amb el conte El Joan Bufalà. També va guanyar la cinquena edició del Literatura Exprés d’Andorra l’any 2012, amb Carta a les autoritats, i el Premi Mossèn Albert Vives 2011 de Periodisme per la seva columna mensual a Viure als Pirineus, la qual ha estat escrivint des del començament de la revista. Ha col·laborat a Andorra TV i a El Periòdic d’Andorra.

1 comentari

  1. Félicitations à Maria Cerqueda que j’ai rencontrée à Vilanova, elle m’a renseignée sur mon ancêtre joseph Roger et j’aimerais parler catalan pour lire son livre car il m’apprendrait la dure vie des gens des montagnes autrefois ! cordialement

Comments are closed.