Margot Llobera i Creu Roja fomenten la seguretat viària

Cartell sobre la xerrada de Margot Llobera sobre motos i seguretat vial
Cartell sobre la xerrada de Margot Llobera sobre motos i seguretat vial (Margot Llobera)

Aquest mateix diumenge, 24 de setembre, la pilot andorrana, Margot Llobera s’uneix a la Creu Roja Andorrana per a oferir una jornada de motociclisme dissenyada especialment per als més joves. L’esdeveniment, organitzat per l’ONG, té com a propòsit principal introduir els petits en el món del motociclisme, per a fer conèixer la història d’aquest esport a Andorra i fomentar la consciència sobre seguretat viària. La jornada començarà a les 16 hores, a la Plaça d’Andbank, a Andorra la Vella.

Dins del programa d’activitats hi haurà conferències de professionals del sector on experts compartiran els seus coneixements i experiències, proporcionant als participants un visió complerta d’aquest apassionant esport. També una exhibició d’habilitats i destreses en moto de trial i una exposició de motos clàssiques on els amants de les motos tindran la oportunitat de meravellar-se amb una col·lecció de motocicletes clàssiques que representen l’evolució d’aquest icònic vehicle al llarg del temps.

A més, s’acabarà amb un berenar de convivència per a tenir un moment de descans i camaraderia, on els participants podran compartir experiències i gaudir d’un bon àpat.

Per últim, es farà una rifa especial amb premis valorats en més de 2.000 euros, brindant als assistents l’oportunitat d’endur-se a casa emocionants regals. La participació en aquesta rifa única té un cost de 5 euros, i tots els beneficis recaptats seran destinats a una campanya de seguretat viària promoguda per la Creu Roja Andorrana.

Aquesta iniciativa té com a objectiu fonamental crear consciència sobre la importància de la seguretat a les carreteres i promoure conductes responsables entre conductors de totes les edats.

Per a més informació sobre l’acte i com participar, visiteu www.creuroja.ad i les xarxes socials @creurojaandorra.

TOTES LES NOTÍCIES