Marcel Besolí deixa el Ral·li RACC – Catalunya tot just començar

besoliMarcel Besolí-Xavi Carulla (Peugeot 208 R2) es van veure traïts per la seva mecànica en l’inici del 52 Ral·li RACC – Catalunya Costa Daurada.
En els metres inicials de l’especial de Montjuïc, la mecànica de la seva Peugeot va fallar i, malgrat l’esforç dels tècnics de GC Motorsport, Besolí-Carulla no van poder iniciar l’etapa inicial de la prova vàlida per al mundial de la especialitat.

Marcel Besolí, lamentava el problema però era conscient que era un incident que es pot produir en les carreres i de res serveix lamentar-se, aquestes eren les seves paraules: “En posar la segona velocitat en l’especial de Barcelona la mecànica van entrar en error, el cotxe ja no va tornar a funcionar amb normalitat.

L’equip GC Motorsport va treballar tota la nit per intentar solucionar el problema elèctric però l’esforç no va donar el resultat esperat”.

Besolí podia intentar sortir a les etapes d’asfalt amb l’opció super ral·li però, el pilot que compta amb el suport del Programa de formació de l’Automòbil Club, va declinar la possibilitat: “Els diners que em gastaria en aquest super ral·li me’ls gastaré en una altra prova”.

Així doncs, el Peugeot 208 amb el qual Besolí va preparar la seva participació en la prova del mundial amb excel·lents resultats, va fallar al moment decisiu. Es pot parlar, més que mai, de mala sort.

Text i foto: FotoEsport

TOTES LES NOTÍCIES