besoli-perez

Després de més d’una temporada sense competir, Marcel Besolí-Albert Pérez (Peugeot 107) van completar una excel·lent actuació al Ral·li ciutat d’Igualada 2014. El tàndem que defensa els colors de l’Automòbil Club d’Andorra va acabar la prova com a guanyador de classe 1 i en la 19ª posició de la classificació absoluta.
Besolí-Pérez van protagonitzar un ral·li en clara progressió en què sempre van millorar les seves cronos en les segones passades per les especials, apropant-se cada vegada més a l’únic equip que els podia servir de referència, Rodríguez-Muntadas.

Esmentar que l’equip andorrà centrarà els seus esforços aquesta temporada en un campionat tan selectiu com el Volant RACC. La prova organitzada pel Moto Club Igualada no era vàlida per a aquest certamen.

Una vegada finalitzat el ral·li, Marcel Besolí feia aquest comentari sobre la seva participació a l’Igualada 2014: “Hem sortit a l’Igualada per provar-nos de cara a la primera prova del Volant. Ha estat sens dubte un encert, encara que no teníem massa referències, només Rodríguez que solament ha competit en el primer bucle, he notat que a mesura que avançava el ral·li em sentia més a gust pilotant el 107 i a més els cronos milloraven de manera clara respecte al que serà el nostre rival directe”.

En la segona part del ral·li i sense rivals amb mecànica semblant, Besolí ha seguit concentrat a conèixer les reaccions d’un cotxe que pilotava per primera vegada: “A més hem tingut la “sort” que ens ha plogut en les últimes especials i també hem pogut provar coses amb l’asfalt mullat. En aquest aspecte també hem quedat molt contents, els comentaris dels comissaris de final de tram ens animaven i en veure les classificacions hem pogut comprovar que hem estat per davant d’alguns dels equips habituals del campionat català”.

L’hora de la veritat per a Besolí-Pérez arribarà el proper 31 de Maig. És la data prevista per a la disputa de la 29ª edició del Ral·li Empordà, primera prova sobre asfalt del Volant RACC 2014.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada